На селекторній нараді сьогодні була доповідь керівника СБУ щодо протидії колаборантам, і президент України відзначив роботу Служби безпеки.

У вечірньому відеозверненні до українців президент Володимир Зеленський трвдиційно прозвітував про роботу за день. Звернення президент публікує його пресслужба.

"Були різні наради, і серед головних - нарада з керівником ГУР. Змістовна. Про хороші речі для України - дещо важливе в безпекових питаннях нам вдалося. Деталі - пізніше. На селекторі сьогодні була доповідь керівника СБУ щодо протидії колаборантам. Теж змістовно. Та й узагалі є за що подякувати нашим хлопцям зі Служби безпеки сьогодні. Важливі операції, а головне - результативні. Молодці!" - підкреслив Зеленський.

Президент повідомив і про нараду з урядовцями.

"У нас є різні урядові програми щодо відновлення, щодо допомоги регіонам і людям, які втратили будинки. Є робота з відбудови соціальної сфери та фізичного захисту об’єктів енергетики. Щодо таких питань доручив підготувати детальний звіт," - йдеться у зверненні.

Одна з найважливіших тем - забезпечення України системами протиповітряної оборони.

"Ми робимо все, щоб дати Україні більше систем ППО перед зимою. І зараз, до речі, очікуємо на певні рішення від наших партнерів. Але вся робота в регіонах, яка стосується фізичного захисту критичних об’єктів та термінової відбудови, повинна бути проведена максимально за час до зими", - зауважив Зеленський.