Завершуючи звернення, Зеленський традиційно подякував усім, хто допомагає Україні, і зазначив, що світ має силу, щоб зупинити Росію, і має це робити зараз.

Світ має силу зупинити Росію і захистити нормальне життя, заявив президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні до народу України сьогодні, 19 січня.

На початку звернення президент повідомив про вручення сертифікатів на 30 квартир Героям України і родинам бійців, удостоєних цього звання посмертно.

Зеленський також розповів про телефонні розмови з премʼєр-міністром Албанії і президентом Обʼєднаних Арабських Еміратів. Під час розмови з президентом ОАЕ особливий акцент був на визволенні українських полонених. Зеленський також подякував президентові ОАЕ за значну допомогу Україні.

"Процес дуже складний, дуже чутливий. Але завдання незмінне: ми маємо звільнити всіх наших людей, повернути усіх полонених додому", - підкреслив президент.

Завершуючи звернення, Зеленський традиційно подякував усім, хто допомагає Україні, і зазначив, що світ має силу, щоб зупинити Росію, і має це робити зараз.

"Зараз через божевілля російських керівників для кожної нації світу - період невизначеності й небезпеки. Все частіше світ чує та переконується, що попереду може бути ще більше воєн. Але ми маємо силу, щоб це зупинити. Ми маємо силу захистити нормальне життя. Світ має цю силу. І вона має спрацювати зараз - має зупинити Росію. Я вдячний усім, хто допомагає. Дякую всім, хто захищає Україну, хто працює заради України й хто памʼятає: головне завдання – дати нашій державі всі можливості, щоб вигнати окупантів. Обовʼязково це зробимо", - сказав президент.