Учасники засідання Ставки проаналізували застосування високоточної зброї і висловили задоволення результатами, зазначив глава держави.

Україна успішно застосувала високоточну зброю. Про це повідомив президент Володимир Зеленський у Telegram за підсумками засідання чергової Ставки верховного головнокомандувача у п’ятницю, 4 серпня.

За його словами, засідання було напруженим і тривало три години, бо багато питань, що потребували особливої уваги.

Зокрема, глава держави заслухав доповіді військових – головкома Залужного, командувачів Сирського і Тарнавського – про ситуацію на фронті, про наступальні та оборонні операції, забезпечення і логістику.

Також на Ставці піднімалося питання зернового коридору.

"Розуміємо відповідальність перед світом. Залучаємо максимальну кількість країн регіону для забезпечення глобальної продовольчої стабільності", – вказав президент.

Обговорювався і розвиток ВПК. Глава держави запевнив, що зараз максимально спрощуються процедури для оборонних підприємств, щоб вони займалися зброєю, снарядами, а не паперами.

"Аналіз застосування високоточної зброї. Зараз не час для озвучування деталей. Але результатами задоволені", – резюмував Володимир Зеленський.