Відбудуться у системі Prozorro.Продажі 6 березня, цінові пропозиції приймаються до 5 березня. Стартова ціна лота - 11,33 млн грн.

Фонд державного майна України проведе приватизаційний аукціон з продажу ДП Лохвицький спиртовий комбінат у м.Заводському Полтавської області. Про це повідомила пресслужба ФДМУ.

Зазначається, що торги відбудуться у системі Prozorro.Продажі 6 березня, цінові пропозиції приймаються до 5 березня. Стартова ціна лота - 11,33 млн грн.

До складу єдиного майнового комплексу входять 107 зареєстрованих одиниць нерухомого майна (виробничі, складські, адміністративні будівлі та споруди тощо). Також є 32 одиниці інженерних споруд. Загальна площа об’єктів нерухомості становить 28,6 тис. кв. м, всі активи розташовані на Полтавщині в Миргородському районі.

Крім того, у підприємства є 21 одиниця транспорту і спецтехніки, зокрема вантажні автомобілі, трактори, причеп та тепловоз.

Загальна площа п’яти земельних ділянок під комплексом становить 19,7 га.

Як зазначають у Фонді держмайна, майновий комплекс об’єкту підійде для багатьох категорій інвесторів, оскільки виробництво підлягає відновленню. Також на базі ДП можна створити переробне підприємство або релокувати бізнес із тимчасово окупованих територій.