Знаменитість оголосив збір у розмірі 450 тисяч доларів на машину для гуманітарного розмінування.

Під час свого візиту в Україну голлівудський актор Міша Коллінз оголосив про збір коштів на розмінування нашої країни. Відео було опубліковано на офіційній сторінці UNITED 24 у соціальних мережах.

Зокрема, актор знявся у відео, в якому постав в образі ангела Кастіеля з серіалу Надприродне та оголосив про збір 450 тисяч доларів на гуманітарну машину розмінування. Автівка допоможе саперам безпечніше розміновувати території та транспортувати вибухонебезпечні боєприпаси до місць їхньої ліквідації.

Серед тих, хто зробить пожертву, Коллінз розіграє тренч і п'ять краваток з автографом - такі ж, які носив його персонаж у культовому серіалі.

"Наші пожертви на купівлю цієї машини не закінчать війну, і вона не очистить усі українські землі, проте вона знешкодить багато тисяч мін та боєприпасів, що не вибухнули, і не дасть сотням, якщо не тисячам, невинних українців, зокрема жінкам та дітям, втратити кінцівки або життя. Навіть після закінчення війни це залишиться суттєвою проблемою, але невеликі внески допоможуть запобігти невимовним стражданням. Тому я прошу всіх, хто може, зробити свій внесок. А щоб заохотити вас, якщо ви фанат мого старого шоу, ви можете виграти пальто або краватку Кастіеля з моїм автографом", - зазначив актор.