Вперше актив було виставлено на продаж 1 березня. Кошти, отримані від продажу будівлі, підуть на розрахунки з кредиторами АТ Банк Січ.

Будівлю ресторану Щекавиця на київському Подолі продано за 15,5 млн грн. Про це повідомляє пресслужба Фонду гарантування вкладів фізичних осіб.

"Першого листопада у системі Prozorro.Продажі успішно відбувся аукціон з продажу будівлі ресторану Щекавиця на київському Подолі. Це була 17 спроба продати об’єкт. Крім приміщення ресторану, до складу лоту №G22N025115 також було включено майже 3,5 тисячі основних засобів, і торговельна марка (знаки для товарів і послуг) Schekavica. Активи перебувають на балансі АТ Банк Січ, який ліквідується Фондом гарантування вкладів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що аукціон відбувся за англійською моделлю. Участь у торгах взяли двоє учасників.

Вперше актив було виставлено на продаж 1 березня. Очікується перерахування коштів за лот, після чого буде можливе підписання договору купівлі-продажу та закриття угоди. Кошти, отримані від продажу активів, підуть на розрахунки з кредиторами АТ Банк Січ, рішення про ліквідацію якого було прийнято у жовтні минулого року.