Президент запевнив, що "логістика буде швидшою", уряд буде працювати над тим, що зросла "ефективність застосування дронів".

Президент України Володимир Зеленський в середу, 20 грудня, провів селектор із військовими. Розмова торкнулася і теми дронів. Про це йдеться в заяві глави України.

"Селектор. Військові - доповідь про ситуацію на фронті. Внутрішня ситуація - безпека, доповідь від правоохоронців, ліквідація наслідків російського обстрілу Херсона - жорсткий обстріл. Відповімо ворогу", - зазначив голова держави.

За його словами, була заслухана доповідь ГУР про плани окупантів та протидії їм та доповідь Служби зовнішньої розвідки України, яка стосувалась тенденцій найближчого часу, важливих наших операцій, які готуються.

"Окрема розмова про дрони - те, що на складах, і те, що потрібно на передовій. Логістика буде швидшою. Працюємо і над тим, щоб ефективність застосування дронів, зокрема FPV, стала вищою на всіх напрямках", - зазначив він.

Український лідер назвав це очевидним пріоритетом держави і цілком конкретним способом зберегти життя наших воїнів.

Зеленський повідомив, що також провів наради з прем'єр-міністром України Денисом Шмигалем і міністром оборони Рустемом Умєровим.

"Дуже важливе питання комунікації щодо війни, нашої оборони, загалом фронту. Доступ на фронт журналістів. Зміни підготовлені - інформації про фронт має бути більше. Вдячний усім, хто розуміє важливість цього і допомагає тримати нашу оборону, наші оборонні потреби у фокусі уваги у світі", - сказав президент.

За його словами, він також провів нараду з міністром стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним стосовно системи укриттів, їхньої готовністі.