Якщо переговори вимагають виведення військ Росії з території України, то вони ніколи не розпочнуться, пригрозив очільник Кремля.


Російський диктатор володимир путін заявив, що не збирається виводити війська РФ з території України для проведення мирних переговорів. Про це очільник Кремля заявив у В’єтнамі в четвер, 20 червня, повідомляють росЗМІ.

 

"Якщо Київ пов'язує ведення переговорів з Москвою з виведенням російських військ, то цього ніколи не станеться", - наголосив російський правитель.

 

За словами путіна, "Росія готова продовжувати діалог з Україною на базі переговорів, які відбулися навесні 2022 року у Мінську та Стамбулі". РФ нібито завжди була "за" і ніколи не відмовлялася від мирних переговорів. 

 

"Ми ніколи не відмовлялися від переговорів. Але не на основі якихось ефемерних формул, а на основі тих домовленостей, яких було досягнуто під час непростих переговорів у Стамбулі та Мінську. Ось на цій базі ми готові продовжувати наш діалог з українською стороною", - сказав російський диктатор.