Чоловік просив, щоб його колишня жінка забрала з поліції заяву про домашнє насильство, але в їх дійшло до ножів.

Житель Іванівської області Росії після повернення з війни в Україні, напав з ножем на екс-дружину і тещу. Обидві жінки потрапили до реанімації. Про це повідомляє Astra на своєму Telegram-каналі.

Згідно з повідомленням Слідчого комітету, 34-річний росіянин напав на них на вулиці. Тепер його затримано, а стосовно нього порушено кримінальну справу за статтею про замах на вбивство двох осіб.

"За словами очевидців, чоловік просив дружину забрати з поліції подану раніше заяву про домашнє насильство. Поки Мерзлий (прізвище нападника - ред.) стояв перед жінкою на колінах, вона вихопила букет і вдарила чоловіка по обличчю. Після цього обвинувачений почав бити її, а потім дістав ножа, і почав завдавати ударів їй, а потім тещі", - йдеться в повідомленні.

У квітні 34-річний екс-військовослужбовець побив колишню жінку та її дочку, а також погрожував їм ножем. Пізніше він спробував задушити Дар'ю.

"Мерзлий був раніше неодноразово судимий, у тому числі за вбивство. На війну з Україною він завербувався із виправної колонії", - додає ЗМІ.