Головна мета поїздки – вивчення оперативної обстановки безпосередньо в районах ведення бойових дій і вивчення проблемних питань, зазначив генерал.

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський привітав з Днем Незалежності, нагородив бійців оперативно-тактичних угруповань Лиман і Соледар, а також розповів про роботу з командирами бригад. Про це він написав у Telegram в четвер, 24 серпня.

"Працював на основних напрямках дій наших військ в ОТУ Лиман та Соледар. Головна мета – вивчення оперативної обстановки безпосередньо в районах ведення бойових дій, вивчення проблемних питань, щоб вживати відповідні заходи щодо їх вирішення", – зазначив Сирський

Він повідомив, що відпрацювали актуальні завдання з командирами бригад, оперативно-тактичних угруповань, скорегували терміни та порядок їх виконання.

"Звичайно, зустрівся з нашими воїнами, які відзначилися в боях з противником, привітав їх з Днем Незалежності, вручив відзнаки, цінні подарунки та сертифікати на грошові винагороди, подякував за мужність, стійкість та героїзм", – додав командувач Сухопутних військ.