7 березня 2023 року в астрології відбудеться вельми важлива подія – перехід планети Сатурн в знак Риб, що спричинить істотні зміни як у політичних подіях у світі, так і в житті кожного з нас. Детальніше про це спеціально для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

У знаку Риб Сатурн перебуватиме наступні два з половиною роки.

«В астрології Сатурн вважається нашим кармічним учителем. Він завжди приносить випробування, але правильно проходячи його уроки, ми стаємо сильними та мудрими. Знак Риб пов'язаний з нашими таємницями і душевними переживаннями. Тому, на поверхню піднімуться наші образи, страхи, негативні спогади, пригніченість і депресії. Щоб впоратися з такими станами, необхідно буде проявити терпіння, відмовитися від егоїзму і жалості до себе, і повільно, але з упевненістю рухатися вперед», - розповіла астролог.

Результат наших зусиль буде видно не відразу, але залишиться з нами на довгі роки, зробивши нас мудрішими й сильнішими.

«За цей період нам потрібно віддати всі свої борги, особливо емоційні та духовні, пробачити образи і, звичайно, духовно зростати», - вважає Базиленко.

Політика

Зодіакальний знак Риб пов'язаний з таємницями та іграми залаштунками, установами закритого типу (госпіталями, психлікарнями, таборами), будь-якого роду обмеженнями.

«За ці два з половиною роки розкриється безліч таємних фактів у всіх країнах, буде велика кількість політичних викриттів і судових процесів. Значна трансформація буде в судовій системі, яка все одно буде далека від досконалості, також посилення спеціальних служб і служб розвідки», - пояснила астролог.

Аналогічне проходження Сатурна було, наприклад, у 1935-1937 роках – сталінські репресії, у 1964-1966 рр. - брежнєвські гоніння і психіатричні лікарні, а в 1994-1997 роках Сатурн у Рибах ознаменувався відсутністю закону і розгулом бандитизму.

«Також, у цей період варто непокоїтися через епідемії і нові вірусні інфекції. Буде значно збільшено міграційний показник у всьому світі. Велика кількість мігрантів будуть кочувати по всіх країнах. І ще одне важливе питання - релігійний фанатизм. На цьому ґрунті також можливі суттєві конфлікти», - пояснила астролог.

Як пройти цей непростий період?

«Риби, це також знак духовності. Важливо сконцентруватися на собі і своєму внутрішньому світі, зайнятися духовним розвитком, пізнати себе через практики, медитації, якщо потрібно, усамітнення, розвиватися у творчості, навчитися проявляти любов до себе та оточення. Дуже важливою буде внутрішня гармонія кожного з нас. Саме це визначить максимально гармонійне проходження Сатурна в знаку Риб. І не поспішати, навчіться дбайливо ставитися до часу нашого життя», - каже Базиленко.