Український боксер, чемпіон в надважкій вазі, Олександр Усик достроково переможе у бої з британцем Деніелем Дюбуа, що пройде у Польщі наприкінці літа, прогнозує український промоутер Олександр Красюк, пише УНН з посиланням на Boxing UK.

"Я не великий провидець. Я навіть не буду говорити про свої передчуття. Я скажу як експерт боксу. Усик нокаутує Даніеля Дюбуа. Ти можеш пропустити удар від своєї дівчини і впасти. Так що ти ніколи не можеш підготуватися до удару. Але різниця в тому, що Усик перебуває в тренувальному таборі і готується до чого завгодно. Тому я вважаю, що Дюбуа буде вдячний Усику за весь той досвід, який він отримає в їхньому бою. І в цьому вся суть", – зазначив український промоутер Олександр Красюк.

Бій Олександра Усика і Деніеля Дюбуа відбудеться 26 серпня на Tarczyński Arena у Вроцлаві (Польща). Наразі Усик є чемпіоном в надважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBO та IBF.

Він провів 20 професійних боїв, усі з яких виграв, причому 13 нокаутом. Британця Даніела Дюбуа (20 боїв, 19 перемог, 18 нокаутів, 1 поразка) є обов'язковим претендент від WBA в надважкій вазі.