Поєдинок Олександра Усика проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі не відбудеться ніколи. Таку думку висловив британський ветеран-суперваговик Дерек Чісора, передає "Boxing Social", пише УНН.

Дерек Чісора переконаний, що бій чемпіона світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика проти володаря титулу WBC Тайсона Ф'юрі не зможе ніколи відбутися через обов’язкові захисти титулів. Переможець такого бою став би першим беззаперечним чемпіоном з чотирма поясами в історії дивізіону.

«Цього не станеться, я не вірю, що бій колись відбудеться. Є багато бійців, які чекають на свої обов'язкові поєдинки. Філіп Хрговіч - обов'язковий претендент на титул IBF. В Усика призначено бій з Дюбуа, а після цього Хрговіч вимагатиме провести обов'язковий захист з ним. Нарешті, переможець вересневого матчу-реваншу Джо Джойса з Жилеєм Чжаном стане обов'язковим претендентом за версією WBO та ймовірним претендентом на титули Усика наступного року", - аргументував свою позицію Чісора.

Раніше окремі експерти зазначали, що бій Ф'юрі та Усик може відбутися наступного року в Саудівській Аравії. Однак ніяких підтверджень цього так і не було надано.

Наступний бій Олександра Усика відбудеться 26 серпня на Tarczyński Arena у Вроцлаві (Польща). Суперником українця буде британець Даніель Дюбуа (20 боїв, 19 перемог, 18 нокаутів, 1 поразка).

Що стосується Ф'юрі, то він зустрінеться з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну в кросоверному поєдинку в Саудівській Аравії 28 жовтня поточного року.