У вівторок, 31 жовтня 2023 року артист попередньо помер від серцевого нападу в Сан-Дієго у віці 50 років.

У віці 50 років помер американський актор Тайлер Крістофер, який найбільше прославився роллю Ніколаса Кассадіна в мильній опері Головний госпіталь. Про це повідомив радіоведучий Моріс Бенар в Instagram.

За попередньою версією, причиною його смерті, яка настала у вівторок, 31 жовтня, став серцевий напад.

"З великим сумом ми повідомляємо новину про смерть Тайлера Крістофера. Тайлер помер сьогодні вранці після серцевого нападу у своїй квартирі в Сан-Дієго. Тайлер був по-справжньому талановитою людиною, яка висвітлювала екран у кожній сцені, і любив дарувати радість своїм відданим шанувальникам своєю грою. Тайлер був милою душею і прекрасним другом для всіх, хто його знав. Тайлер був прихильником поліпшення психічного здоров'я і лікування наркозалежності та відкрито говорив про свою боротьбу з біполярною депресією і алкоголем. Ми більш ніж спустошені втратою нашого дорогого друга і молимося за його дітей і його батька", - написав він.

Виконавчий продюсер серіалу Головний госпіталь Френк Валентині також підтвердив смерть Крістофера.

"У мене розбите серце через новини про смерть Тайлера Крістофера. Він був добрим, неймовірним актором і дорогим другом, якого любила наша сім’я Головного госпіталю і шанувальники Ніколаса Кассадіна. Від імені всіх працівників Головного госпіталю висловлюємо щирі співчуття його близьким у цей важкий час", - поділився Френк Валентині.

Варто нагадати, що Тайлер Крістофер народився в Джолієті, штат Іллінойс, 11 листопада 1972 року.

Він став відомим завдяки ролі Ніколаса Кассадіна в Головному госпіталі з 1996 по 2016 рік. За роботу в серіалі він чотири рази був номінований на премію Еммі, а 2016 року отримав нагороду як найкращий актор драматичного серіалу.

Актор також грав Стефана Дімеру у Днях нашого життя з 2018 по 2019 рік.

Що стосується особистого життя Тайлера, то з 2002 по 2004 рік він був одружений з акторкою Євою Лонгорією. З 2008 до 2021 року Тайлер жив у шлюбі з журналісткою та телеведучою Брієнн Педіго. Вона народила йому сина Грейсана Джеймса і доньку Богему.