Користувачам не сподобалась реакція співачки на протестувальницю, яка прийшла на концерт з плакатом "Харків без Лободи".

Співачка Світлана Лобода відзначилася дивною поведінкою в Харкові. Артистка спробувала поспілкуватися з дівчиною, яка вийшла в одиночний пікет із плакатом "Харків без Лободи", повідомляють соцмережі.

Співачка порушувала особистий простір, намагалася обійняти активістку і гладила її волосся.

"Моя хороша... Ну хто тобі дав гроші?.. Навіщо ти це робиш? Є люди завербовані, бачите?", - сказала артистка.

 

 

 

 

Пізніше знаменитість поспішила виправдатися за свої слова на адресу дівчини. На сторінці в Instagram вона написала: "Дівчинка, яка простояла весь час з плакатом "Харків без Лободи", я пишаюся тобою. Ти маєш право на свою думку, і я поважаю це. Бо теж добре знаю, що таке йти проти течії".

Співачка додала, що зараз громадськість намагається зробити її розмову з харків'янкою маніпуляцією.

"Мені шкода, якщо хтось бачить у цьому зневагу. Знаю, що ти ні. І бажаю тобі ніколи не втрачати сили духу", - додала знаменитість.

Зазначимо, що після скандалу у мережі з'явилися фотографії банерів з хедлайнерами фестивалю в Кишиневі. Захід відбудеться цього літа. Серед заявлених гостей - українські артисти Світлана Лобода і Макс Барських. Цікаво, що там же виступить і "хороший руський" Валерій Меладзе.