NUTSA представлятиме Грузію на міжнародному пісенному конкурсі з піснею Firefighter. Букмекери прогнозують їй 17-е місце.

Представниця Грузії на пісенному конкурсі Євробачення-2024 співачка NUTSA повідомила, що її старший брат Дато був знайдений мертвим в автомобілі в США. Про це вона написала в Instagram.

Артистка не повідомила, що саме стало причиною смерті, але з болем зізналася, що останнім часом була недостатньо близька зі своїм родичем, і тепер відчуває провину за це.

"Сьогодні мого найгарнішого брата Дато знайшли мертвим в машині в Америці. Я не знаю, що може бути більшою бідою за цю, який біль може відчути людина, я відчуваю, що частина мого серця розбита. Я не можу пробачити собі за те, що не мала близьких стосунків з ним, особливо останнім часом, але я завжди любила його як частину свого серця з дитинства. Це так розриває моє серце, і мені так шкода, що я насправді втратила свої стосунки з ним, що я не розумію, чому сама", - поділилася співачка.

NUTSA також показала спільне фото зі своїм покійним братом.

"Ці страждання будуть слідувати за мною до кінця мого життя, і цей біль, який я відчуваю сьогодні, ніколи не зникне! Дато, ти був дуже хорошим братом, хорошим другом, хорошим сином, хорошим чоловіком, хорошим батьком і великим патріотом своєї країни! Дякую тобі за це, ми всі будемо сумувати за тобою і вибач, що не підвезла тебе. Я люблю тебе і завжди буду любити", - звернулася до покійного брата вокалістка. 

 instagram.com/nutsabuza