Артистка запевнила, що жоден з її треків не був офіційно розміщений на російських платформах.

Українська співачка Христина Соловій розповіла, як її пісні опинилися на російських платформах. Відповідне відео вона опублікувала в Instagram.

За словами зірки, жоден з її треків офіційно не розміщений на російських платформах. Всі наявні пісні - піратські, і вона не отримує з них жодного прибутку.

"Жоден з моїх треків не розміщений на російських платформах офіційно. Усі доступні композиції - піратські публікації, на поширення яких я не давала згоди і з яких я не отримую жодного прибутку. Як ми вже бачили за "Лєдовим шоу" - це, на жаль, не те, чому варто дивуватися. Крадії крадуть", - пояснила вона.

Щодо треку "Зима", записаного спільно з Олегом Скрипкою, Христина Соловій зазначила, що не має жодних прав, тому лише він відповідає за розповсюдження та розміщення пісні на музичних платформах.

"Щодо треку "Зима", записаного спільно з Олегом Скрипкою - усі права на цю композицію належать Олегу Скрипці, він є автором слів та музики. Так само він відповідальний за її поширення та розміщення на будь-яких музичних платформах", - додала артистка.

Таким чином співачка спростувала інформацію про те, що її треки "є на російських платформах" і вона "може отримувати за них гроші".