Прямих влучань не було, але внаслідок падіння уламків збитих ракет виникли пожежі на території кількох підприємств області, пошкоджено будівлю професійно-технічного навчального закладу.

У Київській області внаслідок російської ракетної атаки 21 вересня постраждали троє людей. Про це повідомила пресслужба Київської обласної військової адміністрації

Повідомляється, що прямих влучань не було, але внаслідок падіння уламків збитих ракет виникли пожежі на території кількох підприємств області, пошкоджено будівлю професійно-технічного навчального закладу.

Зафіксовано також падіння уламків на території медичного закладу - без постраждалих і пошкоджень. У кількох громадах області пошкоджено приватні будинки й автомобілі.

"Ворог у черговий раз підступно атакував нашу область ракетами. Повітряна тривога тривала понад 2 години. У регіоні активно працювала ППО. За оперативною інформацією, влучань в об'єкти критичної або житлової інфраструктури не зафіксовано. На жаль, уже є інформація про трьох постраждалих", - повідомив голова КОВА Руслан Кравченко.

Рятувальники ліквідують наслідки ворожих обстрілів.