Відомий актор більше місяця лікувався від коронавірусу у лікарні у московському селищі Комунарка.

Народний артист Росії Валерій Гаркалін помер на 68-му році життя. Про це у суботу, 20 листопада, повідомляє Интерфакс із посиланням на джерело в Російському інституті театрального мистецтва (ГІТІС), де викладав артист.

Співрозмовник уточнив, що актор помер у лікарні, де проходив лікування від коронавірусу COVID-19.

У свою чергу, Telegram-канал Mash уточнює, що Гаркалін помер від поліорганної недостатності.

"Напередодні стан артиста постійно погіршувався. На тлі коронавірусу у нього розвинувся пневматоракс, а потім внутрішні органи почали відмовляти один за одним", - йдеться у повідомленні.

Про госпіталізацію 67-річного Гаркаліна з коронавірусом повідомлялося на початку жовтня. Він перебував у лікарні у московському селищі Комунарка.

Валерій Гаркалін народився 11 квітня 1954 року у Москві. У 1988 році закінчив режисерський факультет ГІТІСу. Був актором Московського академічного театру сатири. Згодом став постійним актором трупи Московського драматичного театру ім. А.С. Пушкіна.

Відомий роботами в таких фільмах, як "Ширлі-Мирлі", "Дітки напрокат", серіалах "Будинок шкереберть", "Моя прекрасна няня". Актор знявся більш ніж у 70 фільмах та серіалах. З 2002 року Гаркалін викладав ГІТІС.