Голова Національної поліції України Ігор Клименко заявив, що обмовився і назвав помилковий час нанесення нацистської символіки на стінах Офісу Президента. Правильний час появи свастики – 21:35, а не 23:35.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

"У своєму виступі у Верховній Раді я обмовився і назвав помилковий час нанесення нацистської символіки. Насправді правильний час появи свастики – 21:35. Це зафіксували камери відеоспостереження", - написав Клименко.

Окрім того, він нагадав, що наразі повідомлення про підозру отримали 7 осіб.

"І це ще не всі підозри. Далі буде", - додав він.

Під час виступу у парламенті голова Національної поліції України Ігор Клименко сказав, що свастика, яку намалювали на стіні Офісу Президента з’явився вже після завершення акції, о 23:35.

У Києві 20 березня біля Офісу Президента відбулася акція протесту з вимогою справедливості для активіста Сергія Стерненка та інших. Активісти підійшли практично впритул до будівлі з плакатами та гучною музикою. Протестувальники почали застосовувати піротехніку — димові шашки, петарди та фаєри. Почали кидати фарбою в будівлю ОП та розписувати фарбою стіни й двері.

Як зазначили у пресцентрі МВС, правоохоронці у ситуацію не втручались.

Внаслідок масової акції було пошкоджено адміністративну будівлю. Зокрема розписано аерозольною фарбою, розбито скло у вхідних дверях та вікно на першому поверсі. Завдані вандалами пошкодження оцінили у 2 млн грн.

Заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко повідомив раніше, що мітинг під Офісом Президента у суботу, 20 березня, не планувався як мирна акція. При цьому, з його слів, вже встановлені особи, які підпалювали двері, били вікна та закликали до вчинення хуліганських дій біля будівлі ОП 20 березня.