Символ на стіні будівлі Офісу президента з'явився о 23:35, коли акція вже закінчилася, встановили правоохоронці.
 

Свастику на будівлі Офісу президента намалювали після закінчення протесту через ув'язнення активіста Сергія Стерненка. Про це заявив глава Нацполіції Ігор Клименко у Верховній Раді у вівторок, 30 березня.
 
"Щодо свастики на стіні Офісу президента. Символ, дійсно, з'явився вже після завершення акції, о 23:35. Ми встановили цю особу. Не буду розкривати деталі, поки належним чином не будуть оформлені всі процесуальні документи", - сказав Клименко.
 
Клименко виклав версію поліції про події 20 березня на Банковій. За його словами, силовиків на місці було досить і вони могли втрутитися досить швидко, але було вирішено "не потрапити на гачок маніпуляцій і провокацій".
 
Він додав, що "провокатори" нібито мали на меті показати на весь світ, як влада порушить конституційне право громадян на мирний протест, але правоохоронці "поламали їхні плани", і не допустили зіткнень та кровопролиття.
 
Як підрахували в Нацполіції, мітингувальники використали більше сотні фаєрів, більше 80 петард, кілька десятків балончиків і пляшок з фарбою, 15 салютних установок. Участь в акції протесту взяли 1500 осіб, 5% з них здійснювали активні агресивні дії.
 
Тепер розпочато досудове розслідування за чотирма статтями Кримінального кодексу. Про підозру повідомили семи людям.