Тварину назвали Аріель - на честь персонажа "Русалоньки", адже її частково зрощені додаткові задні ноги нагадували хвіст цього персонажа.

У Великій Британії шестилапому собаці, якого знайшли покинутим на парковці, зробили операцію з видалення зайвих кінцівок. Про це повідомляє The Telegraph.

Відомо, що цуценя кокер-спанієля на ім'я Аріель знайшли у вересні минулого року в центрі міста Пембрук. Собака мав численні вроджені дефекти, тому його забрала організація Greenacres Rescue, яка оголосила онлайн збір коштів на його порятунок.

Операція з порятунку життя пройшла успішно - хірургам ветеринарної клініки вдалося врятувати всі чотири робочі кінцівки собаки.

Однак, за словами ветеринарів, через наявність двох тазостегнових суглобів з одного боку, таз Аріель так і не сформувався належним чином. Через це її нормальна задня лапа практично не мала м'язового тонусу і існувала ймовірність, що її також доведеться ампутувати.

Крім того, лікар, який оглядав Аріель, помітив, що, окрім двох зайвих задніх лап, у неї була ще й зайва вульва.

Комп'ютерна томографія також показала, що у собаки лише одна нирка, що ускладнювало необхідне лікування.

Після виписки тварину заберуть до прийомної сім'ї в Західному Вельсі.

"Після того, як вона пройде кілька тижнів фізіотерапії, ми подивимося, чи знайдемо їй дім назавжди. Наразі ми отримали неймовірну реакцію на історію Аріель: дзвінки та електронні листи надходили навіть із Нью-Йорка та Австралії, тому я не сумніваюся, що собака не буде самотньою", - сказав засновник Greenacres Rescue Майкі Лолор