Жінка, перебуваючи спільно зі своїми малолітніми синами 7 та 6 років на водоймі, яка розташована в межах колишнього кар'єру у Вараському районі, втопила дітей.

На Рівненщині сьогодні, 25 серпня, суд обиратиме запобіжний захід матері, яку підозрюють у вбивстві двох її синів. Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Зазначається, що 23 серпня жінка, перебуваючи спільно зі своїми малолітніми синами 7 та 6 років на водоймі, яка розташована в межах колишнього кар'єру у Вараському районі, втопила дітей.

Старшого сина вона із застосуванням фізичного примусу занурила у воду і утримувала його в такому положенні до моменту припинення ним супротиву. Вийшовши на берег, жінка взяла за руку меншого сина та повела його до дерев’яного помосту, під яким була значна глибина, й штовхнула у воду, знаючи, що той не вміє плавати. При цьому стояла на тому ж помості і споглядала неминучість утоплення, - йдеться у повідомленні.

Невдовзі до водойми прибіг 37-річний батько. Одного із синів він зумів дістати самотужки, але реанімаційні заходи не дали результату - хлопчик помер. Іншу дитину дістали водолази.

Жінка перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. У скоєному вона зізналася.

Читайте також:
У Києві врятували жінку із сином від стрибка з вікна У Києві врятували жінку із сином від стрибка з вікна
У Києві врятували жінку із сином від стрибка з вікна
У Запорізькій області у погребі будинку знайшли труп зниклого хлопчика
Під Кропивницьким знайшли мертвою зниклу дівчинку
У вбивстві 6-річної дівчинки на Харківщині підозрюють 13-річного підлітка
У Харкові знайшли тіло зниклої дівчинки