Автори повідомлення стверджують, що 23-річна дівчина "попалася на вудку українських ЦІПСО" і виконувала завдання шантажистів.

У російському місті Кірові невідомі змусили дівчину підпалити будівлю місцевого уряду у Кірові, обіцяючи повернути 4 мільйони рублів, які в неї вкрали з банківського рахунку. Про це повідомляє російський ТГ-канал SHOT.

Автори повідомлення стверджують, що 23-річна раніше несудима Ірина П. "попалася на вудку українських ЦІПСО" і виконувала завдання шантажистів.

"Шахраї вкрали у неї 4 мільйони рублів із банківського рахунку. Дівчина благала повернути їй гроші, але по телефону сказали, що зроблять це тільки, якщо вона виконуватиме їхні вимоги", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні вночі Іра розбила молотком скло на першому поверсі будівлі уряду і кинула дві пляшки з коктейлем Молотова й коробку петард.

"Стався спалах на підлозі на площі 0,5 квадрата. Звісно, піроманку затримали. А вогонь дуже швидко загасили. Постраждалих немає. Збитки від її дій зараз підраховуються. Вирішується питання про порушення кримінальної справи", - йдеться далі в повідомленні.