Мікроавтобус вчасно не загальмував і зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі. Внаслідок аварії загинув 30-річний чоловік, вісім людей травмувалися.

В районі населеного пункту Белжець Люблінського воєводства(Польща), приблизно за 30 км від кордону з Україною вранці 21 грудня у ДТП потрапив мікроавтобус на українській реєстрації. Про це повідомляє Укрінформ.

За словами речниці поліції міста Томашув Любельський Малгожати Павловської, внаслідок аварії загинув 30-річний чоловік, вісім людей травмувалися.

"Мікроавтобусом їхали дев'ять осіб, усі громадяни України. Одна особа загинула, усіх інших перевезено до лікарні", - зазначила вона.

ДТП сталася o 06:27 (за київським часом) на автодорозі №17. Мікроавтобус, який їхав у напрямку кордону, вчасно не загальмував і зіткнувся з вантажівкою, яка стояла на узбіччі у черзі до польсько-українського кордону у пункті пропуску Гребенне-Рава Руська.

Зазначається, що дорога у місці аварії зараз заблокована. Поліція визначила в цьому районі об’їзні шляхи для легковиків через села Шаленик і Затилля-Осада. Для вантажівок, які прямують до пункту пропуску Гребенне - Рава Руська, об’їзд визначено з боку Підкарпатського воєводства через населений пункт Сєдліска.