Фігурант декілька років грабував пасажирів, яких підвозив, а також скоїв низку вбивств жінок.

В Одесі довічний строк отримав таксист, який вбив чотирьох своїх пасажирок та зґвалтував дитину. Про це у п'ятницю, 22 грудня, повідомляє пресс-служба Одеської обласної прокуратури.

Слідством встановлено, що з липня 2013 року по травень 2015 року фігурант, займаючись приватними перевезеннями, на території Одеси та області скоїв шість грабежів, сім розбоїв та вбивство чотирьох жінок, яких він віз у авто.

Відзначається, що він вбив тих жінок, які чинили опір та не погоджувалися віддати йому гроші та ювелірні вироби.

"Він починав душити їх, доки вони не переставали подавати ознак життя", - йдеться у матеріалах слідства. 

Окрім того, відомо, що на початку травня 2015 року, бувши напідпитку, зловмисник проник до одного з будинків у селі Маяки Одеської області, щоб пограбувати його.

"Побачивши в кімнаті 8-річну дівчинку, зловмисник почав душити її та вчинив дії сексуального характеру стосовно неї. Також зірвав з вух дитини золоті сережки та втік, злякавшись батька потерпілої, який зайшов до кімнати", - йдеться у повідомленні.

Зараз суд визнав жителя Одещини винним у скоєнні грабежів, розбоїв, вбивств та зґвалтуванні малолітньої (ч. 2 ст. 186, ч.ч. 2, 4 ст. 187, ч. 4 ст. 152, ч. 3 ст. 153, п.п. 6, 13 ч. 2 ст. 115, ч. 3 ст. 15 п.п. 2, 6, 9, 10, 13 ч. 2 ст. 115 КК України). Йому призначено покарання у вигляді  довічного позбавлення волі.

Читайте також:
Суд засудив чоловіка, який убив павича
У Запорізькій області у погребі будинку знайшли труп зниклого хлопчика
Під Кропивницьким знайшли мертвою зниклу дівчинку
У вбивстві 6-річної дівчинки на Харківщині підозрюють 13-річного підлітка
У Харкові знайшли тіло зниклої дівчинки