За межами села поліцейські разом із місцевими жителями знайшли замасковану схованку під землею, в якій переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою.

На Миколаївщині поліція затримала чоловіка, який викрав малолітню дівчинку. Про це в понеділок, 4 березня, повідомила пресслужба Національної поліції України.

"Ввечері 1 березня до відділення поліції № 2 Баштанського районного управління надійшло повідомлення про те, що близько 20:00 в одному з сіл Березнегуватської громади з дому раптово зникла 8-річна дівчинка. Поліцейським рідні повідомили, що мають підозри, що дитину міг викрасти колишній співмешканець її бабусі, який тривалий час мешкав разом із сімʼєю", - йдеться в повідомленні поліції.

Повідомляється, що правоохоронці та їхні помічники обстежили всі будівлі й приміщення селища і його околиці у радіусі п'яти кілометрів, оглянули колодязі, лісосмуги, пустирі та поля. До пошуків дитини залучили навіть аеророзвідку.

"За межами села поліцейські разом із місцевими жителями знайшли замасковану схованку під землею, в якій переховувався зловмисник разом із викраденою дівчинкою. Дитину поліцейські одразу забрали та відвезли до медичного закладу. Кривдника ж доставили до поліції. З дівчинкою працюють психологи", - йдеться далі в повідомленні.

Затриманому повідомили про підозру за статтею «Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, слідчі звернулись до суду з клопотанням про взяття підозрюваного під варту.