Румунські прикордонники затримали двох чоловіків, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон. Вони повідомили, що разом із ними був ще один чоловік, який зник з їхнього поля зору.

Прикордонники виявили в Карпатах тіло загиблого чоловіка. Про це у середу, 14 лютого, повідомила пресслужба ДПСУ.

Учора ввечері військовослужбовці Мукачівського прикордонного загону отримали інформацію від румунських колег про те, що на гарячу лінію служби порятунку Румунії надійшло повідомлення про втрату орієнтування у горах громадянином України.

"По обидва боки кордону українські та румунські прикордонники розпочали пошукові заходи, проте, через сходження лавини жодних слідів перебування у горах людей не виявили. Сьогодні близько 4-ї години ранку румунські прикордонники затримали двох чоловіків, які незаконно перетнули українсько-румунський кордон. Затриманими виявились громадяни України. Вони повідомили, що разом із ними був ще один чоловік, який зник з їхнього поля зору", - йдеться в повідомленні.

 

 

Прикордонники закликають утриматися від походів у гори, де зараз є загроза сходження снігових лавин, подекуди густий туман і сильні пориви вітру.