Прокурори звернулися до суду з клопотанням щодо обрання підозрюваному водієві запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

На Вінниччині повідомили про підозру учаснику ДТП, внаслідок якої загинули 12 людей, з яких шестеро дітей. Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

"За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомлено про підозру 42-річному жителю Житомира у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що 42-річний житель Житомира 22 серпня у вечірній час на автодорозі Кременець - Біла Церква - Ржищів, неподалік смт Бродецьке Хмільницького району Вінницької області, керуючи вантажним автомобілем DAF з напівпричепом, рухаючись смугою руху у напрямку м. Біла Церква, допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ. Водій легковика та 11 його пасажирів, серед яких 6 дітей віком від 2 до 12 років, загинули на місці пригоди.

Водій вантажівки поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

Слідством призначені всі необхідні експертизи для встановлення об’єктивних обставин аварії.

Прокурори звернулися до суду з клопотанням щодо обрання підозрюваному водієві запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.