Президент заслухав доповідь командувача ОСУВ Хортиця Олександра Сирського щодо оборони на Харківщині та наступальних дій на низці напрямків.

Президент Володимир Зеленський провів нараду у Харкові, яка стосувалася безпекових питань. Про це повідомила пресслужба глави держави у вівторок, 3 жовтня.

"У Харкові Володимир Зеленський провів нараду щодо безпекової ситуації на ділянці Купʼянськ – Лиман, де ворог розпочав активні наступальні дії", – йдеться у повідомленні.

Зокрема, президент заслухав доповідь командувача оперативно-стратегічного угруповання військ Хортиця Олександра Сирського щодо оборони на Харківщині та наступальних дій на Бахмутському та інших напрямках.

Також йшлося про забезпеченість підрозділів ЗСУ озброєнням, боєприпасами та резервами. Було обговорено результативність застосування БПЛА нашими захисниками та боротьбу з дронами противника.

Крім того, Зеленський заслухав доповіді місцевих керівників СБУ щодо контррозвідувальної та контрдиверсійної діяльності в області, а також Нацполіції – щодо евакуації людей із небезпечних територій та ліквідації наслідків ворожих обстрілів.