Глава держави повідомив також, що є непогані результати захисту від колаборантів і навідників, а також протидії злочинності.


Україна має бути стійкою та результативною у війні з російськими окупантами. Це стане визначальним чинником у тому, чого очікувати від 2024 року. Про це йдеться у вечірньому зверненні глави української держави.

Він розповів, що провів селектор, під час якого обговорювалася внутрішня ситуація. Зокрема, йшлося про ліквідацію наслідків російських обстрілів Херсона та області, а також Запорізької області.

Під час селектору прозвучали доповіді від Служби безпеки України та Міністерства внутрішніх справ: є непогані результати захисту від колаборантів і навідників, а також протидії злочинності.

За його словами, є суттєві результати в роботі експортного коридору в Чорному морі. Це відчувається на рівні всієї економіки нашої країни.

"Звичайно, були сьогодні і доповіді по фронту - Харківська область, Донбас, Запорізька область, лівий берег Херсона. Стійкість зараз, сила зараз, результати зараз визначають, як пройде ця зима повномасштабної війни і що будемо очікувати з наступного року", - підсумував Зеленський.