Личаківський районний суд Львова відклав розгляд клопотання про обрання запобіжного заходу нардепу Сергію Алєксєєву на 3 липня через його неявку на засідання. Про це УНН інформує з посиланням на оприлюдненне у суботу повідомлення суду.

«У звʼязку з неявкою в судове засідання підозрюваного слідчий суддя відклав розгляд клопотання на 3 липня 2023 року об 11:00», - ідеться в повідомленні.

30 червня до суду надійшло клопотання про обрання запобіжного заходу народному депутату Алєксєєву, який підозрюється у шахрайстві. Запобіжний захід Алєксєєву мали обрати сьогодні.

Суть справи

Служба безпеки спільно з Державним бюро розслідувань задокументувала злочинні дії одного із чинних народних депутатів України Сергія Алєксєєва, якого підозрюють у вимаганні коштів з громадянина однієї із європейських країн. За даними правоохоронців, за 50 тис. дол. нардеп обіцяв іноземцю своє сприяння в уникненні екстрадиції.

Сергію Алєксєєву повідомили про підозру у шахрайстві, також правоохоронці провели за місцем його проживання невідкладні слідчі дії.