Народний депутат Давид Арахамія, голова монобільшості у парламенті, звинуватив фракцію "Батьківщини" у спробах влаштувати "бойкот роботи". Як зауважив нардеп Ярослав Железняк, рішень, у тому числі і кадрових, сьогодні не очікується, пише УНН.

"Сьогодні на засіданні Верховної Ради фракція "Батьківщина", на чолі з Юлією Тимошенко, намагається влаштувати бойкот роботи нібито з метою "захистити землю". А насправді, щоб не встигнути дійти до голосування по відновленню декларування. Незважаючи на цей опір, все одно будемо голосувати, навіть якщо потрібно буде зібратись в неділю", - написав Арахамія у Telegram.

Железняк, своєю чергою, вказав, що сьогодні Рада продовжує розгляд правок до законопроекту №7588 щодо управління землями державних підприємств. "Там багато правок, і вже годину йде заруба щодо того, чи можна в залі, де наявність 226 депутатів під сумнівом, розглядати правки чи ні", - написав Железняк у Telegram.

"Чесно говорячи, зрозуміти, що за терш відбувається, дуже важко. Але точно скажу, що сьогодні ніяких рішень по суті прийнято не буде. Кадрових теж", - зазначив Железняк.

Нагадаємо

Голова Верховної Ради Руслан Стефанчук раніше 26 липня закликав усіх народних депутатів підтримати законопроект про повернення електронного декларування.