Тим, хто намагається запобігти цьому погрожують прокремлівські активісти.

У Москві прихильники ПВК Вагнер крадуть квіти, які росіян приносять до меморіалу російському опозиціонеру Олексію Навальному біля Луб'янки. Крім того, квіти переносять до меморіалу покійному главі ПВК Євгену Пригожину на Варварці. Про це пишуть росЗМІ.

Місцеві скаржаться, що тим, хто хоче повернути свої квіти, погрожує Z-активістка та ексучасниця Дом-2 Наталія Хім. Вона стала ініціаторкою цією ідеї та сказала, що саме вона та її "хлопці" вирішують, куди росіяни мають приносити квіти.

"Я тут дізналася, що на камінь, що знаходиться в центрі Москви на Луб'янці, почали приносити квіти на згадку про загибель Навального. Ми, звісно, знаємо, що він загинув. Але чесно скажу, ми не сумуємо. Мною, а також співробітниками компанії ПВК Вагнер, а також іншими учасниками СВО було ухвалено спільне рішення, що квітам там не місце. Відтепер усі квіти, які приноситимуть туди, збиратимуться та нестимуться на меморіал героям "СВО".  Це гідніше місце, особисто я так вважаю і хлопці теж так вважають", - сказала Хім.

Вона опублікувала відео, на якому чоловік у масці та чорному одязі кладе до меморіалу Пригожина на Варварці оберемок квітів, як стверджується, перенесений від Соловецького каменю на Луб'янці, куди люди приносять букети на згадку про Навального.