У Мар'їно, де відспівували померлого, виникли проблеми зі зв'язком і не працює інтернет. Біля церкви - посилені наряди поліції.

У Москві завершилося відспівування політика Олексія Навального, який помер у виправній колонії. Про це в п'ятницю, 1 березня, повідомляють російські паблики і ЗМІ.

На прощання прийшли тисячі людей, черга до храму розтягнулася на кілометр.

ТГ-канал Осторожно, новости пише, що декого з людей, які прийшли на прощання, запускають на територію храму, але не в саму церкву.

 

 

Прес-секретар президента Пєсков під час щоденного брифінгу попередив росіян про неприпустимість участі в "неузгоджених акціях".

Повідомляється також, що в Мар'їно, де відспівували померлого, виникли проблеми зі зв'язком і не працює інтернет. Біля церкви - посилені наряди поліції. Стоять огорожі, автозаки і рамки біля входу на територію храму.

Пабліки повідомляють, що люди, які прийшли прощатися, скандують "Навальний!", "Путін - убивця!", а деякі кричали "Героям слава!".

Читачі опозиційного ТГ-каналу Соловьиный помет повідомляють, що тим, хто прийшов попрощатися з Навальним, почали роздавати повістки "для уточнення даних".

 

 

"Співробітники Борисовського цвинтаря пояснили, що сьогодні потрапити туди і до храму поруч із ним не вийде нікому, оскільки "все перекрито" через траурні заходи. На місці обстановку регулюють поліцейські, виставлені огорожі та рамки металодетекторів", - додає ТГ-канал Осторожно, новости.