Тепер нафту Сокіл постачають трейдери, а не виробник, і вантажі пропонуються з привабливими знижками, що призводить до відновлення деяких поставок до Індії.

У бік Індії рухаються кілька танкерів з російською нафтою Сокол, хоча раніше ця країна відмовилася від купівлі сировини через погрози санкцій. Про це повідомляє Bloomberg.

Зазначається, що супертанкер Nireta стоїть на якорі недалеко від Вісакхапатнама на східному узбережжі Індії, а два інші танкери - Східний проспект і Erecter - перебувають недалеко від Джамнагара на заході. Вони обидва вказують на Сікку як пункт призначення. Clyde Noble, ще одне судно, наповнене Соколом, наразі також перебуває на шляху до Сікки.

Як пише видання, у період до середини січня 10 партій сирої нафти Сокол, які мали прибути до Індії, не були розвантажені, і принаймні п'ять суден попрямували назад через Малаккську протоку. Усі вантажі Сокола, завантажені в березні, і більшу частину вантажів, відправлених у лютому, доправили до Китаю, але деякі з цих більш ранніх партій тепер повертаються до Індії.

У публікації йдеться, що тепер нафту Сокол постачають трейдери, а не виробник, і вантажі пропонуються з привабливими знижками, що призводить до відновлення деяких поставок до Індії.