Грузія іще раз підтвердила непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України.

Навіть через два роки запеклих боїв Росія не змогла перемогти українців. На це у суботу, 24 лютого, вказала президентка Грузії Саломе Зурабішвілі на другі роковини початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну. 

 

"Минуло два роки, але Росія не перемогла! Росія не змогла зламати Україну та вашу силу. Росії не вдалося поділити Європу і відокремити вас від Європи. Солідарність з вами одностайна, підтримка очевидна, а успіх і перемога за вами!", - сказала Зурабішвілі.

 

 

Слова підтримки також опублікувало МЗС Грузії. Дипломатичне відомство заявило, про непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. 

 

"Минуло два роки з моменту повномасштабного вторгнення РФ в Україну та явного порушення основоположних принципів та норм міжнародного права та Статуту ООН.

 

Війна забрала незліченну кількість життів і призвела до появи мільйонів біженців. Від імені Грузії ми підтверджуємо нашу непохитну підтримку суверенітету та територіальної цілісності України. Грузія стоїть поряд з Україною та українським народом", - наголошується у заяві МЗС.