Губернатор області намагається запевнити батьків, що діти в таборах переживають найяскравіші враження, а "відпочинок дітей" організовано "на дуже гарному рівні".

З Білгородської області РФ, у якій щодня лунають вибухи, продовжують евакуювати дітей. Про це повідомив губернатор області В’ячеслав Гладков, який всіляко намагається запевнити стурбованих батьків, що дітям, яких вивезли до інших регіонів, "усе подобається".

Гладков написав в офіційному ТГ-каналі, що вже понад 6 тисяч дітей перебувають у майже 30 регіонах Російської Федерації, зокрема в останні вихідні школярів вивозили в Самару, Саранськ, Нижній Новгород, Тамбов, Ямало-Ненецький автономний округ, Ханти-Мансійський автономний округ і Ставропольський край прийняли наших дітей.

Губернатор Білгородщини повідомив, що вчора отримав 19 звернень від стурбованих батьків, і запевнив, що після кожного звернення телефонує особисто губернаторам відповідних територіальних утворень. Наприклад, розмовляв з губернаторо Астраханської області.

Гладков намагається запевнити батьків, що діти в таборах переживають найяскравіші враження, а "відпочинок дітей" організовано "на дуже гарному рівні".