У Білому домі заявили, що NBC News має недостовірні дані про те, що сім'я Байдена нібито обговорює план його виходу з президентських перегонів.

Президент США Джо Байден збирається наступного тижня відновити участь у передвиборчих заходах, призупинену через коронавірус. Про це у п'ятницю, 19 липня, пише The Washington Times з посиланням на заяву самого американського лідера.  

"Байден пообіцяв продовжувати кампанію навіть після того, як кількість законодавців-демократів, які закликали його піти, сягнула щонайменше 30, а деякі з них заявили, що президент може відмовитися від участі у виборах вже цими вихідними", - вказує видання. 

Наразі Байден знаходиться на карантині, одужуючи від коронавірусу.

"Я з нетерпінням чекаю повернення в передвиборчу кампанію наступного тижня, щоб продовжити викривати загрозу "Проєкту 2025" Дональда Трампа, наводячи при цьому аргументи на користь мого власного послужного списку і бачення, яке я маю для Америки: такої, де ми врятуємо нашу демократію, захистимо наші права і свободи і створимо можливості для кожного", - наголосив президент.