Андрій Юсов зазначив, що початковим етапом розслідування займається саме Головне управління розвідки.

Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України саме розслідує отруєння своїх співробітників. Це стосується й отруєння жінки керівника ГУР Кирила Буданова Маріанни. Про це в середу, 29 листопада, заявив представник розвідки Андрій Юсов в коментарі Українській правді

"За фактом отруєння співробітників воєнної розвідки та дружини керівника української спецслужби Кирила Буданова Маріанни розпочато й триває внутрішнє розслідування. Відповідно до статті 47, частин 3 та 4 статті 24 Закону України Про розвідку, статті 5 Закону України Про контррозвідувальну діяльність, статей 5 та 6 Закону України Про оперативно-розшукову діяльність, вказані інциденти розслідує підрозділ власної безпеки ГУР МО України", - пояснив він.

За його словами, оскільки мовиться про ймовірну спецоперацію, спрямовану проти співробітників розвідки чи членів їхніх родин, нині розслідуванням займається підрозділ власної безпеки ГУР.

Він додав, що після вивчення всіх обставин події буде ухвалюватися рішення про залучення інших правоохоронних органів, а також про передачу матеріалів до відповідних органів досудового або судового розслідування.