Окупанти пішки добираються до позицій ЗСУ в Кринках, бо в них заборона їхати бронетехнікою, пояснила представниця ОК Південь.

Окупанти в Кринках намагалися пішки дістатися до позицій Сил оборони, оскільки в загарбників заборона на використання  бронетехніки. Про це заявила начальниця Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону Єдині новини

За її словами, Сили оборони України на лівому березі Дніпра продовжують утримувати плацдарм, проводять бойову роботу з розширення його і закріплення на позиціях.

Тоді ж як війська РФ продовжують виконувати завдання до так званих виборів президента Росії - намагаються тиснути на наші позиції, проводить штурмові дії.

"Але всі ці намагання безрезультатні. Вони продовжують економити бронетехніку. В них діє  командирське ембарго, тобто заборона використовувати бронетехніку в штурмових діях", - додала Гуменюк.

За минулу добу російські окупанти робили чотири спроби "силами до відділення" з різних напрямків пішки дістатися до українських позицій.

Вона зазначила, що через російський "літакопад" окупанти тепер обмежені у використанні керованих авіабомб.