На поточному тижні почнуться переговори у контексті третього перегляду програми розширеного фінансування, що підтримується МВФ.

Представники МВФ прибули до України і проведуть у Києві переговори з представниками влади та іншими партнерами. Про це повідомив Укрінформ у понеділок, 12 лютого.

"Команда МВФ на чолі з Умою Рамакрішнан, заступником директора Європейського департаменту МВФ, розпочинає сьогодні у Києві зустрічі з представниками влади України та іншими партнерами", – йдеться в повідомленні постійного представника МВФ Ваграма Степаняна.

За його словами, дискусії будуть фокусуватися на цілях економічної політики влади України та викликах, що стоять перед економікою держави.

Команда МВФ братиме 13 лютого участь в інаугураційному засіданні керівного комітету Фонду розвитку потенціалу України, що адмініструється МВФ. На цій зустрічі представників влади України, партнерів з розвитку та фахівців МВФ обговорюватимуться пріоритети щодо посилення спроможностей України та підтримка фондом цього важливого завдання.

"Після цих зустрічей 17 лютого місія МВФ на чолі з Гевіном Греєм розпочне дискусії з представниками влади України у Варшаві у контексті третього перегляду програми розширеного фінансування, що підтримується МВФ", – йдеться у повідомленні.