Серед причин написання заяви народний депутат Ігор Кривошеєв назвав кадрову політику партії.


Народний депутат Ігор Кривошеєв написав заяву про вихід із партії Слуга народу. Про це він повідомив у Facebook в четвер, 27 липня.

За словами нардепа, він подав дві офіційні заяви - про вихід із політичної ради партії голові політради партії Слуга народу Давиду Арахамії та про вихід із партії Слуга народу - голові політсили Олені Шуляк.

 

Кривошеєв зазначив, що причина його рішення - кадрова політика партії.

 

"Усім відомо про скандали з нардепами Арістовим та Тищенком... Вони покарані і ніби питання вичерпано - але треба визнати, що це кадрова проблема партії, і вона системна. Вони обидва - це результат кадрової політики партії", - сказав парламентарій.

 

Депутат додав, що йому соромно, що він раніше про це мовчав.

 

"Але є речі, про які зараз мовчати не можна. Я противник ініціатив Данила Гетьманцева, але він має безпрецедентний партійний мандат на просування своїх ідей. Було би дивно публічно його критикувати, будучи членом партії, саме тому я вирішив вийти з партії Слуга народу", - пояснив Кривошеєв.

 

Ігор Кривошеєв був обраний до Верховної Ради у 2019 році від партії Слуга народу. Під час президентських виборів 2019 року очолював команду Зеленського у Закарпатській області.