У Донецькій області відновлено електропостачання 24,5 тисяч домогосподарств у 34 населених пунктах, у Дніпропетровській - 13,3 тисяч у 10 населених пунктах. Всі постраждали від обстрілів путінських окупантів.

За тиждень з 15 по 21 січня ремонтно-відновлювальні бригади ДТЕК повернули енергопостачання 37,8 тисячам домогосподарств, що залишилися без електрики внаслідок постійних обстрілів рашистів у Донецькій та Дніпропетровській областях. Про це повідомила пресслужба компанії в понеділок, 22 січня.

Зокрема, у Донецькій області відновлено електропостачання 24,5 тисяч домогосподарств у 34 населених пунктах, у Дніпропетровській - 13,3 тисячу 10 населених пунктах.

"Енергетики ДТЕК Мережі попри складну ситуацію з обстрілами продовжують відновлювати електромережі за дозволом Збройних сил України та ДСНС. В деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів і продовжимо це робити знову й знову", - зазначив генеральний директор ДТЕК Мережі Олександр Фоменко.