Астрологи назвали два знаки Зодіаку, представникам яких катастрофічно не щастить у фінансовому плані.

Вони не вміють поводитися з грошима і часто можуть залишатися з порожнім гаманцем. Хто живе не за коштами і часто спускає статки на дрібниці - читайте нижче.

Лев

Представники цього знака, вважають астрологи, можуть здійснювати імпульсивні покупки. Вони люблять шопінг і готові залишити в магазині всі свої заощадження. Однак нерідко це призводить до того, що Левам доводиться економити, адже вони витрачають всю зарплату в перші дні місяця, а потім просто чекають на заповітне надходження нових коштів на свої рахунки.

Астрологи радять Левам поважати свою працю і не витрачати гроші на дрібниці. Ви ризикуєте втратити інтерес до чогось нового, якщо пересититеся постійними покупками і витратами. По-справжньому цінні речі не мають ціни, Ви можете багато чого упускати, думаючи лише про матеріальне.

Риби

Риби часто страждають через те, що занадто добрі. На думку астрологів, представники цього знака часто прагнуть допомогти всім навколо, забуваючи про свої інтереси. Риби готові рятувати своїх друзів і родичів, не шкодуючи на це свої сили і гроші.

Крім цього, представники цього знака Зодіаку великі марнотрати. Вони люблять балувати себе вечерями в ресторанах і новим одягом. Це не завжди позитивно відбивається на заощадженнях Риб. Часто трапляється так, що вони зовсім не вміють економити і збирати гроші на щось глобальне.