Починається новий астрологічний рік. Як його зустріти і в чому його особливість спеціально для читачів УНН розповіла професійний астролог Ксенія Базиленко.

20 березня 2023 року о 23.30 розпочнеться День весняного рівнодення.

Як пояснює астролог, Сонце цього дня увійде в перший градус Овна.

«В астрології це початок нового року, нового циклу життя. Багато народів світу з давніх часів з радістю чекали на цей світлий день і зустрічали це свято обрядами. А особливістю цієї події 2023 року буде молодик, який почнеться ввечері 21 березня», - розповіла Ксенія Базиленко.

Астролог рекомендує підготуватися до зустрічі свята.

«20 березня в понеділок завершуйте всі справи, віддайте борги, обов'язково приберіться і викиньте або роздайте все непотрібне. Постарайтеся 21 березня встати зі сходом Сонця і помолитися. Молитви цього дня будуть почуті. Увечері буде молодик, що посилить енергію цього дня. 21-22 березня саме час для планування ваших справ, написання бажань. А бажання у нас усіх одне – Перемога України і мир. Саме зараз, у цей час загальна сила бажань і прохань буде особливо потужною», - пояснює астролог.

Прогноз на новий астрологічний рік

Оскільки рік починається з приходом молодика, то це закладе можливість протягом року закінчити всі старі справи, програми, позбутися всього негативу і почати нове життя.

«Скупчення планет на межі Риб і Овна в гороскопі нового астрологічного року свідчить про великі можливості, світле майбутнє, яке поступово втілюватиметься протягом 3 років. Основа успіху в майбутньому залежатиме від лідерів деяких країн, які матимуть достатньо щирі наміри, високі ідеали та підтримку народу. А поєднання Нептуна і Білого Місяця в Рибах із Сонцем свідчить про те, що за 2023 рік буде розкрито багато політичних таємниць, вилізуть причини багатьох бід, що трапилися з нами 2022 року. Люди всього світу максимально, судячи з розташування планет, будуть налаштовані на мир, допомогу одне одному. Сильно підніметься віра та духовність. З іншого боку, важкий аспект Марса, що вражає Сонце, говорить про те, що військові, гострі ситуації триватимуть. Марс у Близнюках означає, що війна насамперед буде інформаційною. Але позитивних аспектів більше, а об'єднання сильних планет із Білим Місяцем дає можливість цього року поступово прийти до миру», - впевнена астролог.

Ксенія Базиленко вважає, що головне для нас зараз змінити свою свідомість і, незважаючи на важку ситуацію, зберігати любов і силу духу.