російська федерація оголосила в "розшук" командувача Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, повідомляють на сторінці командування Об'єднаних сил ЗСУ у Facebook, пише УНН.

У росії після оголошення в розшук Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного та командувача Сухопутних військ України Олександра Сирського оголосили в розшук командувача Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва. Інформація про це з'явилася на офіційному сайті міністерства внутрішніх справ російської ведерації у вівторок, 30 травня, повідомляє командування ОС ЗСУ.

"Але в той час поки російська пропаганда витрачає шалені гроші на дитячі погрози та залякування, ми переконані, що "Ніщо не зупинить ідею, час якої настав"! Слава Україні! Разом переможемо!" - ідеться в повідомленні.

Тижнем раніше росіяни запустили три фейкові новини про "загибель" українських командувачів Сил територіальної оборони та Сухопутних військ ЗСУ Олександра Танцюру і Олександра Сирського та Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, а потім - що Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний нібито "отримав важку травму під Херсоном".