Президенські вибори на тимчасово окупованій частині Луганській області триватимуть три тижні, заявив Артем Лисогор.

Окупанти планують провести тритижневі президенські вибори на тимчасово окупованій частині Луганській області. Про це повідомив голова Луганської ОВА Артем Лисогор на своєму Telegram-каналі в четвер, 14 грудня.

"Треба більше голосів за Путіна - так вирішили в їхній ЦВК. Дострокове голосування триватиме з 25 лютого до 14 березня. До речі, протягом 15-17 березня можна ще віддати голос за Путіна дистанційно, взявши участь в електронному волевиявленні", - зазначив посадовець.

За його словами, в містах і селах окупованої Луганської області, де півтора року відсутній інтернет, це буде зробити важко, але "люди впораються, якщо їм накажуть".

"В іншому випадку прийдуть до них додому, бо дозволена форма поквартирного обходу для голосування. А ще розширено перелік документів для участі у виборах. Зокрема, можна віддати голос, не маючи паспорту РФ. Необхідно пред’явити документ, що його заміняє", - розповів чиновник.

Лисогор додав, що до рекомендованого переліку документів для голосування, розміщеному на сайті ЦВК РФ, включено і паспорт громадянина СРСР зразка 1974 року.