Російський репер Олексій Долматов остаточно злетів з котушок. Він не приховує, що вживав заборонені речовини, але нині його вчинки перейшли всі межі. Зараз Гуф і його нова дружина Юлія мешкають на Пхукеті разом зі своєю спільною дочкою - маленькою Тіною.

У своєму Instagram росіянин почав публікувати дивні Stories. Спочатку він привітав з 8 березня свою першу дружину Айзу, а потім почав погрожувати своїй нинішній обраниці. Гуф натякав, що все, що належить йому, він нікому не віддасть.

Після цього репер зняв на відео, як його обраниця плаче. Дівчина кричала і намагалася напоумити Гуфа. Вона зазначила, що він настільки переборщив із забороненими речовинами, що тепер не усвідомлює свої вчинки.

Як виявилося, Долматов взяв дружину і дитину "в заручники". Він сховав паспорти і не віддає їх своїй обраниці. Вона благала, щоб Гуф повернув її документи. Але той постійно твердить щось про секрети і вимагає, щоб дружина розповіла йому правду про свою матір.

На цьому все не закінчилося. Після цього Гуф зняв себе на відео і заявив, що вмирає. Він стверджує, що багато пив і тепер у нього "алергія на спиртне". У всьому цьому Долматов звинувачує дружину. Також він заявив, що "ледве стоїть на ногах" і йому терміново потрібна швидка.