Відома французька акторка і співачка Джейн Біркін померла у віці 76 років. Тіло померлої знайшли у її будинку у Парижі, повідомляє французьке видання Le Parisien, пише УНН.

Тіло Джейн Бікрін було знайдено у неділю, 16 липня, у її будинку в Парижі. Відомо, що Біркін мала проблеми зі здоров’ям та наприкінці травня була змушена скасувати всі свої концерти.

"Я завжди була великою оптимісткою і я розумію, що мені потрібно ще трохи часу, щоб знову бути в змозі вийти на сцену і бути з вами", - прокоментувала тоді Біркін ситуацію.

Джейн Біркін записала 16 музикальних альбомів та знялася у понад 60 фільмах. Також саме на її честь відомий бренд Hermes створив окремий модельний ряд сумок «Birkin». А перша сумка серії була створена ексклюзивно для Джейн Біркін. Наразі ціна на сумки «Birkin» досягає півмільйона доларів за одиницю.

Однак, у 2015 році Біркін написала відкритого листа до Hermès з проханням прибрати її ім'я з сумки, посилаючись на жорстокі методи, що використовуються для отримання шкіри для сумок. Незабаром після цього компанія оголосила, що вирішила питання з Біркін і остання не має претензій.